mia16BBT1-(2)

Wij zijn

Wij zijn Douwe Bergsma en Jetske de Blaauw, de eigenaren van B&B De Trigreppel. Pieter is onze 11-jarige zoon. Douwe gaat drie dagen per week met de trein naar Leeuwarden, waar hij aan de NHL Hogeschool studenten opleidt tot wiskundedocenten. Jetske werkt als communicatieadviseur bij Noorderbreedte, ook in Leeuwarden.

 

Tijdens onze vakantie, zo’n tien jaar geleden, zaten we voor onze tent te filosoferen over een eigen, kleine B&B. We kochten een schriftje waarin we al onze ideeën opschreven. We lieten er op onze eigen wijze een heuse sterkte-zwakte-analyse op los en zo kwamen we op een cruciaal punt: eigenlijk wilden we blijven wonen op onze prachtige plek in Akkrum. Het was ook duidelijk dat ons huis te klein was. Maar als het huis van de buren vrij zou komen, dan… En zo geschiedde. En toen hadden we in 2008 opeens een huis erbij: de huizen werden samengevoegd en na lang klussen openden we op 1 januari 2010 onze eigen B&B.
Sinds die tijd hebben we al heel veel leuke, bijzondere, jongere, oudere, inspirerende mensen ontvangen. En dat doen we omdat we het zo leuk vinden.
Ook u bent van harte welkom. Kom lekker slapen in B&B De Trigreppel!

 

 

The easy to use Wufoo form builder helps you make forms easy, fast, and fun.